Yaşam Tarzınıza Göre Enerji Barı Tüketme Rehberi

Yaşam Tarzınıza Göre Enerji Barı Tüketme Rehberi

Protein bakımından zengin bir tür atıştırmalık olan enerji barı, günümüzde sağlıklı beslenme düzeninde önemli bir yer tutuyor. Vitamin, mineral ve faydalı bileşenler açısından zengin içeriği sayesinde az miktarda tüketilmesi halinde bile tokluk hissi yaratıyor ve vücuda çeşitli faydalar sunuyor. Her ne kadar günümüzde “sporcu yiyeceği” olarak bilinse de enerji barlarını sadece sporcuların sağlığını destekleyen gıda ürünleri olarak tanımlamak biraz haksızlık olur. Her yaşam tarzına, her damak zevkine ve her ihtiyaca uygun bir enerji barı bulmak mümkün. Öyleyse yaşam tarzına göre enerji barı tüketme rehberimizi incelemeye ne dersiniz?

 

Çalışanlar ve Yoğun Bir Tempoya Sahip Olanlara

 

Yoğun çalışma temposunda öğün kaçırmak istemiyorsanız ya da yemek saatine kadar hızlı bir şekilde açlık krizinizi bastırmak istiyorsanız enerji barlarından destek alabilirsiniz. ZBARZ’ın her damak tadına uygun, zengin içerikli enerji barlarını kolay taşınabilir paketleri sayesinde her an çantanızda, çekmecenizde ya da cebinizde taşıyabilirsiniz. Böylece masa başında işinize devam ederken, yoğun iş temposunda çıktı almak için yazıcının başına gittiğinizde ya da toplantı öncesinde enerji barınızı hızlıca tüketebilirsiniz.

 

Trafikte Çok Vakit Geçirenlere

 

Eve dönerken ya da işe, okula giderken trafikte çok fazla mı vakit harcıyorsunuz? Sürdüğünüz araç ya da içerisinde bulunduğunuz toplu taşıma aracı dakikalar boyunca varmak istediğiniz noktaya ulaşamıyor mu? Bu durumun ne kadar sinir bozucu olduğu hepimizin malumu. Hem trafiğin getirdiği stres hem de açlık hissinin verdiği gerginlik sinirlerinizi yıpratabilir. İşte böyle anlarda hem açlık hissinizi yatıştırmak hem de eğlenceli bir atıştırmalıkla vakti daha keyifli hale getirmek için enerji barlarından destek alabilirsiniz.

 

Ev İşleriyle Haşır Neşir Olan Ev Kadınlarına

 

Ev İşleriyle Haşır Neşir Olan Ev Kadınlarına

Evde yaptığınız işler yüzünden kendinizi yorgun hissettiğiniz ve ara öğün hazırlamaya üşendiğiniz için aç kaldığınız oldu mu? Dünyanın en yıpratıcı işlerinden biri de, her ne kadar resmen meslek olarak kabul edilmiyor olsa da, ev kadınlığı. Tozları almak, halıları süpürmek, örtüleri havalandırmak, camlar ile aynaları silmek, fayansları parlatmak, bulaşıkları yıkamak ve daha birçok şey… Tüm bu işlerinizin arasında hem enerjinizi toplamak hem de keyifli bir atıştırmalıkla ara öğününüzü tamamlamak için enerji barlarından faydalanabilirsiniz.

 

Hayatında Spora Önemli Bir Yer Ayıranlara

 

Spor yaparak kaslarınızı güçlendirmek ve vücudunuzu desteklemek için çalışıyorsanız beslenmenize çok büyük bir özen göstermeniz gerekiyor. Klasik şeker içerikli barlardan tüketmek yerine ZBARZ Power enerji barlarından destek alarak hem keyifli bir atıştırmalıkla açlığınızı yatıştırabilir hem de bedeninizi destekleyebilirsiniz. İçeriğindeki yüksek protein oranıyla açlığınızı bastıran ZBARZ Power enerji barı, metabolizmanızı hızlandırır ve günü çok daha keyifli geçirmenize imkan tanır. Bu sayede daha fazla kalori de yakmış olursunuz.

 

Derslerine Fazla Vakit Harcayan Öğrencilere

 

Derslerine Fazla Vakit Harcayan Öğrencilere

Yoğun sınav temposu, projeler, ödevler, sunumlar derken hangisine yetişeceğinizi şaşırmanız son derece normal. Şüphesiz öğrencilik, hayatın en yoğun ama en tatlı dönemi. Bu dönemde eğitimin gerekliliklerini de bedenin ihtiyaçlarını da ihmal etmemek çok önemli. Bir yandan eğitiminize odaklanıp yoğun geçen haftalardan alnınızın akıyla çıkmaya çalışırken diğer yandan öğünlere ayak uydurmakta zorluk yaşıyorsanız enerji barlarından destek alabilirsiniz. ZBARZ’ın her damak tadına uygun birçok enerji barı arasından kendinize en uygun olanı seçerek hem hızlı tüketilebilir bir atıştırmalıkla beslenmenizi destekleyebilir hem de hafızanızın güçlenmesi için vücudunuza yardımcı olabilirsiniz.

 

Her An Enerjik Hissetmek İsteyenlere

 

Hareketli bir hayatınız varsa ve zaman zaman enerjiniz düştüğü için işinizi yeteri kadar iyi yapamıyorsanız enerji barlarından faydalanmaya ne dersiniz? İşiniz gereği çok fazla yürümek, kaslarınızı kullanmak, derin el işçiliği yapmak zorunda kalıyorsanız bir süre sonra enerjinizin düşmesi kadar doğal bir şey yok! Fakat beslenmek için yemek saatini beklemek zorunda değilsiniz. Minik aralar yaratıp hızlıca ZBARZ’ın muhteşem enerji barlarından atıştırarak hem enerjinizi yeniden depolayabilirsiniz hem de enerji barlarının harika lezzetiyle damağınızı şenlendirebilirsiniz.

Zbarz
Yorum Yazın
Yorum Yapabilmek İçin Yapmalı Veya Olmalısınız.